Tuotteet

Höylätavaratuotteet ja paneelit Kiuruvedeltä

Perinteikäs Kiurun Höylä Oy valmistaa ja toimittaa korkealaatuiset materiaalit rakentamiseen ja remontointiin. Meiltä saat ammattitaidolla valmistetut tuotteet toimitettuna ympäri Suomen. Voit myös noutaa puutavaran suoraan myymälästämme. Kiuruvedeltä, Pohjois-Savon sydämestä saat palvelun ja tuotteet.

Ammattitaidolla toteutettuna

Pohjamaalauksen teemme ennen kuin laudat joutuvat ulkoilmaan, näin estämme homeitiöiden tartunnan puun pintaan. Höyläämällä laudat oikein päin, jatkamme sen kestävyyttä ja ikää. Suoritamme myös katkontaa ja halkaisua asiakkaan tarpeen mukaan.

Höyläämme mallikappaleesta – terät mallin mukaan

Höyläämme myös mallikappaleesta, teetämme terän mallin mukaan ja ilmoitamme tuotteen metrihinnan. Mikäli tehty terä jää meille, emme laskuta siitä asiakasta. Näin saat juuri sellaisen tuotteen kuin tarvitset, järkevästi hinnoiteltuna.

Ota yhteyttä – meiltä saat tuotteet ja palvelun!

Tervetuloa tutustumaan Kiuruvedelle Kiurun Höylä Oy:n kattavaan höylätavara- ja paneelivalikoimaan. Palvelemme mielellämme lähikuntiemme rakentajia ja remontoijia, moni asiakkaistamme suunnistaa meille Iisalmesta, Pielavedeltä, Pyhäjärveltä, Pyhännästä ja Vieremästä. Meiltä lähtee mukavasti toimituksia myös koko Suomen alueelle.